Vervangingen managen

De handige functies van de Invalpool voor basisonderwijs

In het basisonderwijs wordt er dagelijks gewerkt met invallers. Dit is noodzakelijk omdat de vaste leerkrachten niet altijd aanwezig kunnen zijn. Er zullen ook altijd zieken naar voren komen die moeten worden vervangen. Voorheen zaten scholen altijd met de handen in het haar. Want hoe vind je nou de meest geschikte persoon die de taken van de vaste leerkrachten over kan nemen bij ziekte. En wanneer zijn deze personen beschikbaar. Er hoeft nu niet nog langer te worden gezocht naar een manier om de invallers makkelijk weer te geven. Invalpool.nl kan scholen uitstekend van dienst zijn op het gebied van invallers.

Via Invalpool.nl hebben scholen een duidelijk inzicht op het gebied van invallers zodra er sprake is van afwezigheid van de vaste leerkrachten. Er wordt een duidelijk inzicht gegeven in wanneer invallers beschikbaar zijn en welke personen het meest geschikt zijn om de klassen van de vaste leerkrachten over te nemen. Daarnaast worden ook handigheden zoals reisafstanden en planborden weergegeven. Tot slot heeft het programma ook handige functionaliteiten zoals mailfuncties, VOG waarschuwingen en biedt het programma de mogelijkheid om met meerdere besturen in één pool samen te werken.

Er is niets vervelender dan op het laatste moment zaken te moeten regelen met betrekking tot het regelen van vervang voor vast personeel. Dit geldt ook voor het vervangen van vast personeel binnen het basisonderwijs. Maak kennis met de handige functies van Invalpool en zit niet langer met de handen in het haar.