Vervangingen managen Vervangingsmanager

Het gebruik van de handige invalpool in het onderwijs

In het onderwijs is het helaas soms nodig dat er moet worden gezocht naar vervangend personeel voor het vaste personeel. Het kan namelijk zijn dat de vaste krachten uitvallen in verband met ziekte of vrije dagen. Voorheen was het helemaal niet makkelijk om geschikt vervangend personeel te vinden voor uw vaste personeel. Dit had er allemaal mee te maken omdat het gewoonweg niet duidelijk was waar er kon worden gezocht. Nu is dat een ander verhaal met invalpool.nl. Deze website en applicatie biedt een uitstekende oplossing voor het vinden van geschikt vervangend personeel.

U krijgt een duidelijk overzicht op het gebied van beschikbaar personeel dat kan worden ingezet voor uw uitvallers. U ziet meteen wie wanneer beschikbaar is en over welke vaardigheden zij beschikken zodat u de keuze geheel in eigen hand heeft over de geschiktheid van het personeel. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de handige overzichten die worden weergegeven zoals de reisafstanden van de medewerkers, kalenders, planborden maar natuurlijk ook beschikbaarheidsoverzichten van het personeel. Het zoeken naar vervangend personeel is nog nooit eerder zo makkelijk geweest als met de invalpool. Wist u dat het ook mogelijk was om VOG waarschuwingen te ontvangen binnen de invalpool en dat het mogelijk is om met meerdere besturen tegelijkertijd in één pool te werken?

Maakt u zich geen zorgen meer over het regelen van vervangend personeel voor uw vaste krachten wanneer dit nodig is. Met invalpool.nl regelt u het personeel gemakkelijk en snel.