Reviews

Ik ben erg tevreden met Invalpool.nl!

Als directeur van een basisschool weet ik als geen ander hoe het is om te moeten naar vervangend personeel. Het komt vaak voor, vooral tijdens een jaarlijkse griepgolf, dat er een leraar of lerares uitvalt. Ik heb dan op een zo spoedig termijn een vervangende leraar nodig. In dat geval heb ik de laatste tijd erg kunnen bouwen op de diensten van Invalpool.nl. Bij Invalpool heb ik een duidelijk schema op kunnen stellen van al het vervangend personeel dat voor mij beschikbaar is. Doordat ik in het bezit ben van dit schema, weet ik meteen op wie ik kan rekenen zodra er een vaste leerkracht uitvalt.

Invalpool is erg makkelijk in het gebruik. Ik heb er een schema op kunnen stellen van al het beschikbaar gestelde vervangend personeel. Daarnaast geeft het programma ook weer wat de reisafstanden zijn van de werknemers zodat ik ook weet of ze wel op tijd aanwezig zullen zijn op school. Het programma is geschikt voor mijn oudere computers die nog draaien op Windows 10. Mijn nieuwere computers die draaien op Windows 8 worden ook ondersteund wat ik erg fijn vind. Alhoewel het programma wel duidelijk is voor mij, kan ik me voorstellen dat sommige mensen die de Engelse taal niet machtig zijn, misschien in het begin wat problemen kunnen hebben met het gebruik van het programma. Dit zal op den duur wel goed komen omdat het programma op den duur voor zich spreekt. Ik ben in ieder geval erg tevreden over Invalpool!