Invalpool

Mijn mening over Invalpool.nl

Ik ben erg te spreken over de functionaliteiten van Invalpool.nl. Ik maak vaak de roosters voor het Basisonderwijs en daarin stuit ik weleens op het probleem dat ik geen vervangend personeel kan vinden om de vaste leerkrachten over te nemen zodra er sprake is van uitval door bijvoorbeeld ziekte. Ik zit dan vaak met mijn handen in het haar omdat het vinden van vervangend personeel niet een van de makkelijkste zaken is. Daarbij is ook niet elk vervangend personeel geschikt. Sinds wij gebruik maken van diensten van Invalpool.nl heb ik niet meer met mijn handen in het haar gezeten en heb ik ook geen problemen meer bij het vinden van vervangend personeel.

De diensten van Invalpool.nl sluiten goed aan bij mijn wensen als planner. Zo kan ik in een handig overzicht zien wie er op welke momenten beschikbaar is om de taken van het vaste personeel over te nemen wanneer dat nodig is. Daarnaast heb ik ook de mogelijkheid om direct contact op te nemen met het vervangend personeel door middel van de e-mail functies. Het is mij een keer voorgekomen dat ik er even niet uitkwam met het programma en dat ik ondersteuning nodig had. Ik nam contact op met de Klantenservice en zij konden mij prima van dienst zijn. Je kunt het programma helemaal aanpassen aan je eigen wensen. Zo kan je precies kiezen welke data je wilt weergeven of welke functies je wilt tonen. Ik ben erg tevreden over dit programma en kan niet meer zonder!