Vervangingsmanager

Voorbereid op de griepgolf: Invalpool

Als directielid of beheerder van een basisschool weet je het zelf ook wel: het kan soms echt een hel worden als de ene na de andere leerkracht ziek valt en je moet beginnen werken met vervangingen en dergelijke. Het is niet vreemd om zelfs dagelijks vervangers aan het werk te hebben binnen jou school door zaken als ziektegolven en vakantiedagen. Het regelen van deze vervangingen kan heel wat stress veroorzaken en is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er toch een oplossing voorhanden die heel wat werk uit jouw handen kan nemen.

De software

Op Invalpool.nl kan je een leuk softwareprogramma vinden dat heel wat van de last van jouw schouders haalt bij het regelen van de vervangingen. Kortom: InvalPool is erop gericht om het invalbeleid van jouw school te ondersteunen. Alles begint immers bij een goede planning. Via het softwareprogramma van Invalpool.nl wordt die planning net heel wat minder lastig en heel wat inzichtelijker gemaakt.

En nog meer

De functionaliteiten van het softwareprogramma van Invalpool stoppen niet bij enkel de ondersteuning van de planning. Zo kan je ook rekenen op enkele andere functionaliteiten zoals reisafstand, een planbord en een mailfunctie. Samenwerken met andere besturen voor een nog vlottere werking van jouw school? Geen probleem. Bovendien is het programma ook ter dege voorbereid op wetswijzigingen en veranderingen op dat vlak in de toekomst. Het kan immers soms moeilijk te volgen zijn en dan is het wel zo handig als een softwareprogramma het allemaal mee in de gaten houdt.